Kenapa harga emas dan perak akan terus naik bulan november dan december??

Graf di atas menunjukkan peratusan kenaikan harga perak setiap bulan sepanjang bull market yang bermula pada tahun 2000.

Ramalan harga perak untuk bulan november adalah sebagaimana di atas. Ramalan ini dibuat oleh clivemaund.com yang telah meramalkan dengan tepat harga emas dan perak sepanjang tahun ini seperti kejatuhan harga perak pada bulan april dan pada bulan september baru-baru ini.

Jadi berdasarkan ramalan tersebut, harga perak akan jatuh sedikit ke paras USD34 pada minggu hadapan sebelum melonjak ke halangan seterusnya pada level USD38-39.

Peluang anda untuk menambah stock perak anda pada harga murah terbuka sekiranya harga jatuh pada USD34.

Berdasarkan carta-carta tersebut, harga perak pasti akan naik ke paras yang lebih tinggi pada bulan november dan december ini. Tidak mustahil harga perak akan mencecah USD50 pada bulan december.

 

Bagaimana pula dengan emas?

Graf di atas menunjukkan peratusan kenaikan harga emas setiap bulan sepanjang bull market yang bermula pada tahun 2000.

Menurut clivemaund.com, harga emas sekarang berada pada halangan pertama yang memungkinkan harga emas jatuh ke paras 1675-1705. Sekiranya keadaan tersebut berlaku, peluang keemasan terbuka untuk anda menambahkan simpanan emas anda.

Walaupun kenaikan harga emas tidak sekuat harga perak pada rally ini, harga emas tetap akan naik berdasarkan carta kenaikan bulanan di atas ditambah breakout yang baru sahaja berlaku 4 hari lalu.

Untuk pengetahuan semua, harga emas telah naik sebanyak  5.2% dan harga perak pula telah naik sebanyak 10.1% setelah 4 hari bermulanya rally!!!!!

Tunggu apa lagi hubungi kami dan tambahkan stock emas dan perak anda…Pelaburan terbaik buat musim akhir tahun ini ialah silver..

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Consolidation sudah pun berakhir..masa untuk menambah stock anda…

Consolidation emas dan perak sudahpun berakhir setelah harga emas dan perak melepasi harga USD1700 dan USD33…

Rally baru bagi emas dan perak sudah bermula…jangan lepaskan peluang anda ini untuk menambah stock emas dan perak.

Hubungi kami segera!!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Harga emas akan naik semula tidak lama lagi..

Emas sedang bersiap-sedia untuk melonjak ke paras harga yang lebih tinggi. Dengan perangsangan ekonomi dunia, percetakan wang kertas dan bantuan bank, emas dijangka akan melonjak ke paras harga USD2000 tidak lama lagi. Lonjakan harga ini akan berlaku dengan cepat dan destinasi harga terdekat ialah 1820 daripada 1680.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Silver akan rally tidak lama lagi!!!

Menurut Clive Maund, yang telah menjangkakan harga perak jatuh pada bulan lepas meramalkan harga perak akan rally dalam jangkamasa terdekat ini. Ini kerana, menurut Clivemaund.com, keadaan commitment of traders (COT) sekarang merupakan keadaan bullish yang paling kuat semenjak Bull market perak bermula 10 tahun lalu. Ini ditambah dengan commitment of traders(COT) Euro yang bullish. Keadaan COT perak dan Euro mengisyaratkan USD rally akan berakhir tidak lama lagi.

Artikel penuh boleh di baca di Clivemaund.com

Tunggu apa lagi…melaburlah di dalam silver sebelum harga melonjak!!

Jangan lepaskan peluang ini!!!

Call us now to secure your silver!!

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

The Secret History of the Global Financial Collapse 2010.

AMATILAH VIDEO DI BAWAH……BE PREPARED BEFORE IT’S TOO LATE!!!

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Pasaran Eurozone akan hancur!!!!

Eurozone sekalipun banyak duit dicetak….tetap akan hancur….tiada jalan penyelesaian lagi!!!!!
Adakah anda bersedia menghadapi kemelesetan ekonomi seperti berlaku 1930 an??
Kalau anda sudah memeliki emas dan perak maknanya anda sudah bersedia….jika belum….harap anda sedar sebelum terlambat…

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Apa yang patut anda lakukan apabila harga emas dan perak jatuh?

1. Buat donno : tak kisah, harga emas dan perak jatuh sama sahaja…nasib baik tak invest.

2. Ambil peluang: ambil peluang tambah stock emas dan perak sementara harga rendah. Bukan senang harga perak dan emas nak jatuh macam ni. Last sekali harga macam ni sebelum bulan 7. Kalau beli sekarang, insya Allah bulan depan sudah dapat untung. Dahlah ekonomi dunia meleset, euro dah nak hancur,saham dunia semua jatuh,inflasi makin teruk, ekonomi US pun KO…hmmm…baik la beli emas dan perak…duit sebenar berbanding kertas yang hanya memerlukan beberapa sen sahaja untuk dicetak..

3. Jual emas dan perak : Ni harga makin jatuh, baik jual. Dapat untung sikit pun jadi lah.

Mana satu diri anda? pikirlah sendiri….

Posted in Uncategorized | Leave a comment